Jedna od mojih djelatnosti je radiestezija - disciplina koja se bavi proučavanjem zračenja. Pomoću viska otkrivam mjesta na kojima se nalaze štetna zračenja. Najčesće su to geopatogena zračenja (podzemni vodeni tokovi), tehnička zračenja (tv-i, kompjuteri, kućanski aparati i sl.), te zračenja pojedinih biljaka (drvo života, fikus, filadendron, benjamin, sansevieria). Upravo su ta zračenja početak mnogih bolesti. Na primjer, ako nam je krevet u kojem spavamo izložen štetnim zračenjima, često se budimo umorni, mrzovoljni, s glavoboljom, križoboljom i sličnim tegobama, a čak i bebe i mala djeca spavaju nemirno. S vremenom su te tegobe sve teže što posljedično vodi do ozbiljnih oboljenja, pošto nam takva energetski nezdrava mjesta oslabljuju naša energetska polja.
Najčesća oboljenja su migrene,
alergije, kostobolje, ciste, tumori
i karcinomi.
Sadašnja znanost također
potvrđuje da štetna zračenja
direktno utječu na psihofizičko
zdravlje ljudi. Stoga je potrebno
blokirati ta štetna zračenja da bi
sebi i drugima omogućili boravak
na izvoru pozitivne energije.
Moja metoda za blokiranje tih štetnih zračenja, koja su se pokazala pouzdanom i učinkovitom vec 19 godina, su bakrene spirale koje sam izrađujem. Vrlo se jednostavno postavljaju i trenutačno poćinju djelovati. Takvom zaštitom direktno utječemo na kvalitetu života, jer nam životni i radni prostor postaje zdravo i ugodno mjesto. Bakrene spirale možete kupiti osobno u mojoj ordinaciji (na početnoj stranici ćete vidjeti moju trenutnu lokaciju) ili ih naručiti telefonom ili e-mailom.
Za narudžbe putem telefona ili e-maila molim da navedete vaše ime, prezime, adresu i broj spirala koji želite kupiti (min 3 kom), te po vašoj uplati na moj račun bakrene spirale vam stižu na adresu u roku 2 - 5 dana zajedno s uputama za postavljanje. Također me možete kontaktirati za pregled i zaštitu kuća/stanova/poslovnih prostora/građevinskih zemljišta od štetnih zračenja.
2012 Proksima Inc. All Rights Reserved.
Štetna zračenja
bioenergetičar       reiki-majstor        radiestezist
D a m i r   K l j a k o
HR
EN