Liječenje bionergijom je prirodno, bezbolno i bez nuspojava.

Bioenergija je vitalna sila života, obuhvaća svaku stanicu tijela i područje oko tijela - auru. Terapija bioenergijom obuhvaća održavanje, ispravljanje i poboljšanje protoka energije između energetskih točaka unutar tijela, kao i vanjskog energetskog polja. Postiže se djelovanje između pacijentovog tijela i uma, te na taj način potiču fiziološke promjene koje rezultiraju ozdravljenjem.

REIKI je prirodna japanska tehnika iscjeljivanja energijom koja se koristi već preko 110 godina i njena popularnost stalno raste.

To je duhovna metoda koja nije bazirana ni na kakvoj religiji nego se temelji na poimanju da su svi prožeti životnom energijom koja ponekad, iz raznih razloga (oboljenja, stres,zračenja i sl.), ne može slobodno i ravnomjerno protjecati tijelom. Tada nastaju zapreke u čakrama (energetska središta) koje u konačnici dovode do oboljenja. Važno je reći da je to tehnika koja se ne kosi s religijom, dapače, duhovniji ljudi su energetski otvoreniji i učinak ove tehnike na njih je veći i dugotrajniji.

Reiki tehnika se koristi za iscjeljivanje bolesti fizikalne, emocionalne i mentalne prirode. Pomaže svakom tko je voljan iskusiti ovu tehniku, bilo preventivno ili s ciljem izlječenja raznih oboljenja. Sve više se u praksi ova tehnika koristi i kao nadopuna konvencionalnim metodama liječenja radi suzbijanja nuspojava i ubrzavanja oporavka.

Reiki tretman uključuje polaganje ruku iznad ili na oboljela mjesta u trajanju između 20 minuta i 1 sat. Uglavnom se odmah osjeća utjecaj energije pravog Reiki majstora (toplina na mjestu koncentracije - otvaranje zapreka u čakrama i nesmetani protok energije). U mojoj praksi su ćeste promjene na bolje već nakon prvog tretmana, a s daljnjim tretmanima su promjene sve značajnije i trajnije.

Zanimljivo je da za Reiki tehniku nije presudno da je osoba prisutna nego se terapije energijom također mogu slati na veliku udaljenost.
Životinje također vrlo dobro reagiraju na Reiki terapije.
2012 Proksima Inc. All Rights Reserved.
Terapija
Reiki i bioenergija su moje metode koje najčešće primjenjujem u svrhu izlječenja sljedećih bolesti:
glavobolje, migrene, alergije, astme, ciste, tumor, srčane tegobe, kostobolje, discus-hernije, lumbo-ishialghije, kožna oboljenja...
bioenergetičar       reiki-majstor        radiestezist
D a m i r   K l j a k o
HR
EN