2012 Proksima Inc. All Rights Reserved.
Svjedočanstva
bioenergetičar       reiki-majstor        radiestezist
D a m i r   K l j a k o
Aura je svijetleći jajolik oblik pulsirajuće energije koji okružuje ljudsko tijelo i širi se otprilike dva metra oko njega u svim smjerovima. Sastoji se od koncentričnih ovoja ili slojeva obojene svjetlosti koji slijedi oblik jaja (Dr. Barbara Bowers).

Utrđeno je da svako živo biće posjeduje auru. Oduvijek su posebno vidovite osobe imale mogućnost vidjeti ljudsku auru. Krajem prošlog i početkom ovog stoljeća među ostalim naučnicima pojavom aure su se bavili Michael Faradya, Nikola Tesla i Thomas Edison, tako je napravljena i prva snimka aure. Otkrićem S. D. Kirilina, koji je razvio postupak snimanja aure pomoću visokofrekventne struje, istraživanje aure dobilo je naučnu podlogu i veći zamah.
Ovo su snimke moje aure koje sam napravio prije 19 godina. Na njima se vidi količina i vrsta energije kojom sam raspolagao kao bioenergetičar/početnik.
Priča iz moje 19 godina duge prakse ima previše... Nezahvalno se hvaliti uspjesima, zato ću reći ovako: "Svojim iscjeliteljskim tehnikama i energijom koju ulažem u one koji su mi dali povjerenje - NIKADA nisam pogoršao bolest ili zdravstvenu sliku. Ne obečajem čuda, no iskustvo je pokazalo da sam iscjelio mnoge ljude kojima nisu pomogle druge metode."

http://www.zadarskilist.hr/clanci/30042009/vecina-ljudi-je-skepticna-ali-ih-rezultati-brzo-razuvjere
http://mok.hr/vijesti/sibenik/bioenergeticar-damir-kljako-u-sibeniku-me-ne-smatraju-sarlatanom
Neki stari novinski članci te noviji linkovi na internetska izdanja:
HR
EN